DöNER POINT GOUDA

DöNER POINT GOUDA Het punt voor uw Döner

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1119 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Döner Point Gouda. Meer weten? Ontdek meer

9 jul 2022 om 20:45 Op een drukke zaterdag, na 18.00 u besteld, en in 15 min geleverd. Eten was smakelijk, genoeg en alles super warm = vers gemaakt. Zelfs de patat was nog heet en niet slap
8 jul 2022 om 21:40 Ik had alleen om extra knoflook gevraagd en betaald maar niet gekregen of anders behoorlijk weinig knoflook!
7 jul 2022 om 8:21 Echt snel en echt lekker eten, ik bestel elke keer van hier want het is echt het lekkerste
6 jul 2022 om 10:33 Ik bestelde 2 patat, een frikandel en een kapsalon. Bezorging duurde enorm lang en het eten was koud. Ook hadden we aanpassingen voor de kapsalon in opmerkingen gezet, dit was niet gedaan.
5 jul 2022 om 19:24 We hadden kip kapsalon besteld was alleen patat en salade kapsalon was ver te zoeken heel erg jammer betaal je 8.50 voor nooit meer bestellen hier
3 jul 2022 om 20:11 Was prima !!!!!!!!
3 jul 2022 om 14:02 Heerlijk eten, erg warm en goed gevuld. En ook nog eens een top service! Snel en erg vriendelijke bezorgers.
2 jul 2022 om 8:01 Supersnelle levering en heerlijk gegeten Bedankt!!
1 jul 2022 om 17:39 Heerlijke kapsalon, zoals gewoonlijk. Er wordt erg goed gelet op de opmerkingen die je erbij zet!
26 jun 2022 om 21:03 Super snel en super lekker!
26 jun 2022 om 19:16 Het was goed warm en lekker En lekker snel
26 jun 2022 om 16:22 Eten was goed van smaak en lekker warm, voor herhaling vatbaar!