DöNER POINT GOUDA

DöNER POINT GOUDA Het punt voor uw Döner

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 778 beoordelingen
3 jul 2020 om 12:35 Was weer prima
26 jun 2020 om 7:58 Top
22 jun 2020 om 17:29 Helaas was de Kapsalon met sambal ook bijna alleen met sambal. De kaas was vergeten en de sla was zuur! te veel augurk etc... Jammer!
14 jun 2020 om 19:20 Ik zeg het niet gauw, de patat was niet gaar, ik vroeg om extra sambal maar ik heb amper sambal geproefd. Het kalfsvlees was niet mals, veel harde stukjes .. Helaas hier ga ik niet meer bestellen.
13 jun 2020 om 21:46 In heftige storm en regen na 1 uur snachts nog binnen een half uur bezorgt
12 jun 2020 om 22:30 Smakelijk gegeten en correct bezorgd
2 jun 2020 om 20:31 Goed maaltyd .
31 mei 2020 om 6:05 ik wil via thuisbezorgd bestellen, ik bel, ik vraag "kijken jullie naar de opmerkingen?" hij antwoord met "ja tuurlijk" vervolgens bestel ik 2 kapsalons kalf, met extra knoflooksaus en extra vlees, beiden zonder kaas. wat krijg ik? 1 k
26 mei 2020 om 23:54 Niet lekker helaas
24 mei 2020 om 21:44 duurde lang al was dat verwacht. de helft was koud, deel niet ontvangen. restaurant begreep mijn klacht geloof ik niet.
21 mei 2020 om 22:18 Gemiddeld 20 min werd er ge meld. Maar het was wel een uur en als ik niet gebeld had misschien nog langer. Het eten was wel echt prima !
18 mei 2020 om 11:16 Lekkere kapsalon, bezorging op tijd en lekker warm.